Peggy Sage

De kracht van Peggy Sage is het allround aanbod waardoor u elke klant kunt bedienen met alle soorten beauty producten. Door de diversiteit in het productaanbod is er voor ieder wat wils. De productlijnen van Peggy Sage bestaan uit Schoonheidsproducten, Make-up-producten, Hand-, Voet- en Nagelverzorgingsproducten + Kunstnagelproducten. De zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding creëert snel klandizie en veel herhalinsaankopen.

Het Franse merk Peggy Sage is over de gehele wereld vertegenwoordigd door topprofessionals als Schoonheidsspecialisten, Nagelstylisten, Visagisten, Pedicures en Grimeurs. In de afgelopen 100 jaar heeft Peggy Sage zich bewezen met gerenomeerde kwaliteit. De producten zijn onder zeer hoge eisen in labotoria ontwikkeld en de productlijnen worden continue verbeterd en verfijnd. Uiteraard zijn de producten van Peggy Sage absoluut niet getest op dieren. Hierdoor biedt Peggy Sage topproducten die de laatste trends volgen.

Kortom Peggy Sage biedt u:

 • Zeer goede winstmarge
 • Uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding
 • Grootste assortiment van Nederland, meer dan 3000 producten
 • Geen hoge instapkosten
 • Schitterende overzichtelijke verkoop catalogus
 • Innovatief, met 2x per jaar Peggy Sage et Vous magazine met daarin nieuwe producten
 • Niet getest op dieren, hypoallergeen, milieu vriendelijke afbreekbare verpakking.

www.peggysage.com

 
Reguliere openingstijden:

Maandag:  10:00 - 17:00 uur

Dinsdag:   10:00 - 17:00 uur

Woensdag:  10:00 - 17:00 uur

Donderdag:  10:00 - 17:00 uur

Vrijdag:   gesloten

 

Algemene voorwaarden:

 • Het aanbod bevat een volledige en nauwkeurige omschrijving van de aangeboden producten en/of diensten. De beschrijving is voldoende gedetailleerd om een goede beoordeling van het aanbod door de consument mogelijk te maken. Als de ondernemer gebruik maakt van afbeeldingen zijn deze een waarheidsgetrouwe weergave van de aangeboden producten en/of diensten.
 • Indien levering van een besteld product onmogelijk blijkt te zijn, zal de Nederlandse Beauty Groothandel zich inspannen om een vervangend artikel beschikbaar te stellen. Uiterlijk bij de bezorging zal op duidelijke en begrijpelijke wijze worden gemeld dat een vervangend artikel wordt geleverd.
 • In geval van wanbetaling van de consument heeft de Nederlandse Beauty Groothandel behoudens wettelijke beperkingen, het recht om de vooraf aan de consument kenbaar gemaakte redelijke kosten in rekening te brengen.
 • Voor door Nederlandse Beauty Groothandel geleverde producten geldt dat deze in goede staat dienen te verkeren. U heeft de verplichting om bij aflevering te onderzoeken of de producten aan de overeenkomst beantwoorden. Indien dit niet het geval is, dient u de Nederlandse Beauty Groothandel daarvan zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen 24 uur dagen na de aflevering op de hoogte te stellen.
 • Op de producten van de Nederlandse Beauty Groothandel geldt geen recht van retour en/of ruilen.
 • De Nederlandse Beauy Groothandel verleent geen garantie op de door haar geleverde producten.
 • Nederlandse Beauty Groothandel geeft geen garantie op levering van de transportmaatschappij. Eventuele beschadigingen en/of defecten dient u rechtstreeks aan het transportbedrijf te melden.

 • ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN NEDERLANDSE BEAUTY GROOTHANDEL (KVK 24344053)

   1.WEBSHOP

  De webshop is alleen toegankelijk voor professionals in de uiterlijke verzorgingsbranche met een Kamer van Koophandel nummer. Zodra uw ingevulde gegevens zijn geautoriseerd, ontvangt u van de Nederlandse Beauty Groothandel een inlogcode + wachtwoord.

  Het minimale bestelbedrag via de webshop van de Nederlandse Beauty Groothandel is €75,00 exclusief BTW.

  Tot stand komen van een overeenkomst :                                                                                                                                                                      Een overeenkomst met u komt tot stand, wanneer u via de webshop, telefonisch of per e-mail via de Nederlandse Beauty Groothandel één of meerdere producten heeft besteld. U ontvangt van de Nederlandse Beauty Groothandel langs elektronische weg een orderbevestiging met factuur.

  De orderbevestiging wordt geacht als te zijn ontvangen wanneer deze voor u toegankelijk is.

  Wanneer u een bestelling plaatst bij De Nederlandse Beauty Groothandel dient u de factuur vooraf te betalen. U kunt bij ons betalen via iDeal, Paypal en overboeking.                                                                                                                                                                               

  2.LEVERING
  De levering van Schoonheidsproducten, Make-upproducten en Hand-, Nagel-, Voetverzorgingsproducten en Kunstnagelproducten geschiedt franco boven een nettofactuurbedrag van € 200,- excl. B.T.W.  Is het totale bedrag van de levering lager dan € 200,00 excl. BTW wordt er een bedrag van € 9,95 in rekening gebracht excl. BTW voor de verzend-en administratiekosten.
  Salon- en praktijkinrichtingen, zoals stoelen, nageltafels etc. zijn niet franco.  In overleg met u wordt een bedrag voor de aflevering van de goederen afgerekend.
  U kunt ook de goederen, uiteraard zonder kosten, zelf afhalen.  De Saloninrichtingen worden tot in huis achter de deur afgeleverd, tenzij anders is afgesproken.

  Het is niet mogelijk gekochte producten terug te brengen of terug te sturen.

  3.Prijzen
  Alle prijzen in de webshop en in de catalogus zijn exclusief B.T.W. Tussentijdse prijswijzingen zijn voorbehouden, tenzij anders is vermeld.  De vermelde prijs bij de aanbieding betreft uitsluitend het product, zoals bij de aanbieding is beschreven en niet op overige accessoires, die eventueel op een foto staan.

  4.LEVERTIJDEN
  Wij streven ernaar bestelopdrachten binnen 3 dagen te leveren, mits alles op voorraad is.
  Wij kunnen echter geen aansprakelijkheid voor te late levering aanvaarden. Reparaties worden ten alle tijde onder rembours verzonden.

  De verzendkosten bij reparaties en/of onderhoudsbeurten zijn voor rekening van de klant.

  5.RECLAMES
  Reclames dienen uitsluitend binnen 3 dagen na ontvangst van de goederen plaats te vinden. Alleen volgens afspraak kunnen producten terug gestuurd worden en dient voldoende te worden gefrankeerd, daar wij de goederen anders niet kunnen aannemen.

  6.SERVICE EN GARANTIE
  Op onze goederen is door het hoofdkantoor van Peggy Sage een vastgestelde garantie geldig. Onderdelen, die door hun aard of bedrijfsomstandigheden aan slijtage onderhevig zijn, vallen niet onder de garantiebepalingen, evenmin de schade van overbelasting, ongeschikte schoonmaak- en/of smeermiddelen, onkundig gebruik en eigen reparaties.
  goederen met fabrieksfouten worden gratis vervangen.

KVK: 24344053

BTW: 810519689B01

​IBAN: NL57ABNA0599325577 t.n.v. Nederlandse Beautygroothandel

 

De Beautygroothandel

De Nederlandse Beauty Groothandel levert samen met Peggy Sage producten volgens de laatste beauty trends met een fantastische prijs-kwaliteitsverhouding! Bij besteding boven de € 200,00 excl. BTW betaal je geen verzendkosten! Haal je de € 200,00 excl. BTW niet? Geen probleem dan betaal je slechts € 9,95 verzendkosten.

Twitter

Facebook