Scholing

Scholing

Voor iedere professional is het zeer belangrijk om te blijven leren. Zo is het een must voor uw beauty-onderneming om nieuwe trends en ontwikkelingen in binnen- en buitenland bij te houden. Daarnaast dient u zich continue te blijven onderscheiden om clienten te bedienen en hogere omzetten te realiseren.

De Nederlandse Beauty Groothandel houdt u op de hoogte van nieuwe trends en producten door middel van onder andere de inscholing. Daarbij werkt de Nederlandse Beauty Groothandel o.a. samen met de Nederlandse Beautyschool (www.nederlandse-beautyschool.nl), het professionele opleidingsinstituut met diverse opleidingen in uw vakgebied.

 Wilt u zich inschrijven stuurt u dan een e-mailbericht, zodat wij u hiervoor kunnen uitnodign. Uiteraard kunt u ook altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie.

Inscholing producten Peggy Sage

​Datum: Nader te bepalen
Tijdstip: aanvang 10:00 of 13:30 uur
Aanmelden kan via: info@nederlandse-beautygroothandel.nl

 

 

De Beautygroothandel

De Nederlandse Beauty Groothandel levert samen met Peggy Sage producten volgens de laatste beauty trends met een fantastische prijs-kwaliteitsverhouding! Bij besteding boven de € 200,00 excl. BTW betaal je geen verzendkosten! Haal je de € 200,00 excl. BTW niet? Geen probleem dan betaal je slechts € 9,95 verzendkosten.

Twitter

Facebook