Welkom bij Nederlandse Beautygroothandel

Hartelijk welkom op de website van de Nederlandse Beauty Groothandel, de  leverancier met het grootste assortiment in professionele producten voor de uiterlijke verzorgingsbranche.  

    * Wellness- & Schoonheidsproducten
    * Kunstnagelproducten (Acryl, Gel, Gellak, etc)
    * Manicure & Pedicure producten
    * Make-up producten

De Nederlandse Beauty Groothandel is de trotse officiële importeur van het Franse toonaangevende merk Peggy Sage voor Schoonheidssalons, Beautyspa's, Sauna's, Nagelstudio's, Kapsalons en Opleidingsinstituten. Bij de Nederlandse Beauty Groothandel treft u alles onder één dak, van kunstnagels tot en met schoonheidsproducten.

De Nederlandse Beauty Groothandel staat voor Service, Betrouwbaarheid en Kwaliteit. Door een combinatie van kwaliteitsproducten en hoogwaardige dienstverlening helpen wij u een succesvolle Beauty Onderneming te runnen. Wij assisteren u graag met advies, workshops, cursussen en natuurlijk onze jarenlange ervaring.

Het kan zijn dat de voorraad op de webshop niet actueel is, bestel uw producten tijdig. 

De minimale bestelwaarde bedraagt 75 euro exclusief BTW, exclusief verzendkosten van €6,95.
Boven €200,- exclusief BTW wordt de bestelling franco verzonden. 

U kunt tevens langskomen bij de Nederlandse Beauty Groothandel.
De administratie is telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 10.00 - 13.00 uur.
De showroom is geopend van maandag t/m donderdag van 10:00 tot 16:00 uur.

De Beautygroothandel

De Nederlandse Beauty Groothandel levert samen met Peggy Sage producten volgens de laatste beauty trends met een fantastische prijs-kwaliteitsverhouding! Bij besteding boven de € 200,00 excl. BTW betaal je geen verzendkosten! Haal je de € 200,00 excl. BTW niet? Geen probleem dan betaal je slechts € 9,95 verzendkosten.

Twitter

Facebook